Wilt u aan- of verbouwen?

Wij denken met u mee om de bouw aan uw woning zo goed mogelijk van begin tot eind te kunnen realiseren.

Aanbouw

U kunt de vierkante meters van uw woning aanzienlijk uitbreiden door het plaatsen van een aanbouw aan de achterzijde of zijkant van uw woonhuis. Daarbij is er een klein verschil in kosten of je een aanbouw van 2 of 3 meter diep maakt. Er zijn een aantal zaken waar u tijdens het aanbouwen rekening mee moet houden. Wij denken met u mee om de bouw zo goed mogelijk van begin tot eind te kunnen realiseren.

Verbouw

Verlangt u naar een nieuwe woonbeleving? Dan zijn er diverse mogelijkheden waardoor de sfeer verhoogd kan worden. Hierin kunnen wij u adviseren voor het toepassen van verschillende soorten materialen en mogelijkheden.

Erker

Als u uw woning graag wilt uitbreiden, kan een erker een zeer geschikte optie zijn. Doordat een dergelijke uitbouw grotendeels uit glas bestaat, krijgt u veel extra licht in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Een erker zorgt voor extra ruimte en ook voor meer uitstraling en sfeer in uw woning.

Opgeleverde werken

Ons portfolio

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij op het gebied van timmerwerk voor u kunnen betekenen? Wij zetten de mogelijkheden graag voor u op een rij.