Sparen met SlimFix Deco

1 april 2016 10-jarig bestaan

Koning Lodewijkstraat 5 – Zeddam

U bent nu op: Sparen met SlimFix Deco

Sparen met SlimFix Deco

30% van de warmte gaat verloren via het dak. Het isoleren van de zolder is daarom de meest effectieve manier om uw energierekening te verlagen (tot wel € 500,- per jaar). Het door TNO-gecertificeerde SlimFix Deco isolatiesysteem van IsoBouw helpt u daarbij.

IsoBouw is een van de grootste leveranciers van isolatiematerialen in de Benelux. Via de bouwmaterialenhandel leveren zij o.a. het zeer succesvolle SlimFix Deco isolatiesysteem.

SlimFix Deco wordt toegepast voor het na-isoleren van hellende daken tussen de gordingen aan de binnenzijde van het dak.

Ten opzichte van ouderwetse systemen is SlimFix Deco veel sneller en eenvoudiger verwerkbaar. Dankzij de decoratieve isolatieplaten en de Deco Klik profielen wordt een zolder in slecht eenvoudige handelingen voorzien van een isolerend en modern afgewerkt plafond.

Als enige TNO-gecertificeerd

Naast een decoratieve functie zorgen de profielen ervoor dat de constructie luchtdicht wordt afgesloten. Dit laatste is belangrijk omdat luchtkieren tot warmteverlies kunnen leiden. Het realiseren van een luchtdichte aansluiting is normalieter een zeer lastige opgave. SlimFix Deco in combinatie met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos en zonder extra handelingen op. SlimFix Deco is het enige verkrijgbare systeem waarbij de luchtdichtheid door TNO gecontroleerd is. Het rapport van TNO hierover is te vinden op www.zolderisoleren.nl.

Milieuverantwoord

De SlimFix Deco platen hebben een kern van EPS. Dit meest milieuvriendelijke isolatiemateriaal is 100% recyclebaar. De boven- en onderzijde zijn voorzien van een stootvaste spaanplaat, die aan de zichtzijde een mooie witte esthetische afwerking heeft.

Meer informatie

Er zijn verschillende typen leverbaar. Wij kunnen SlimFix Deco leveren via onze leverancier. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.