Timmerbedrijf Achterhoek

Bent u op zoek naar een professioneel timmerbedrijf in de Achterhoek? Dan bent u bij Remco Roosendaal Timmerwerken aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van timmeren en alles wat met de bouw te maken heeft. Vanuit Zeddam bedienen wij de gehele Achterhoek.
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, kwaliteit, oog voor detail en een goede werkwijze. Bij ons kunt u onder meer terecht voor een aanbouw of verbouw van uw woning, het plaatsen van dakramen, dakkapellen, overstekken, windveren, plafonds, vloeren, maar ook voor het afhangen van deuren en voor divers andere binnen- en buitentimmerwerk. Wij kunnen uw timmerklus van A tot Z verzorgen.
Wilt u dus een timmerklus laten uitvoeren in de Achterhoek en zoekt u daarvoor een betrouwbare partner? Dan bent u bij Remco Roosendaal Timmerwerken aan het juiste adres.

Remco Roosendaal Timmerwerken is uw specialist

Sinds 2006 is Remco Roosendaal Timmerwerken een zelfstandig bedrijf in Zeddam dat zich richt op het gebied van timmeren en alles wat met de bouw te maken heeft. Wij zijn een deskundig team met oog voor kwaliteit. Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven, waarmee wij samen de klus van begin tot eind waar kunnen maken.
Ons timmerbedrijf is beschikbaar voor divers binnen- en buitentimmerwerk. Wij onderscheiden ons doordat we een erkend VELUX montagepartner zijn. Het monteren van een dakraam, dakkapel, lichtkoepel of lichtstraat is een secuur klusje dat u niet iedere dag laat uitvoeren. Het begint al met een goed advies op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw woning en het eindigt pas als de producten op correcte wijze gemonteerd zijn. Als erkend montagepartner kunnen wij dit allemaal voor u verzorgen.
Wij helpen u ook graag met uw timmerklus. Timmerwerk is immers onze passie!

De voordelen van ons timmerbedrijf

Wij staan graag voor u klaar wanneer u een timmerklus heeft. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in timmerwerken
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • VELUX montagepartner

Schakel Remco Roosendaal Timmerwerken in

Heeft u dus een timmerklus in de Achterhoek en zoekt u een betrouwbaar timmerbedrijf? Dan staat Remco Roosendaal Timmerwerken in Zeddam graag voor u klaar. Voor ons is geen klus te groot of te klein. Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw timmerwerken. Wij verzorgen deze graag voor u!

Opgeleverde werken

Ons portfolio

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij op het gebied van timmerwerk voor u kunnen betekenen? En wilt u weten wat de kosten zijn? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.