Timmerbedrijf Doetinchem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw timmerwerk in de regio Doetinchem voor u verzorgd? In dat geval bent u bij Remco Roosendaal Timmerwerken in Zeddam aan het goede adres. Wij zijn namelijk de specialist in de realisatie van diverse timmerwerken in allerlei soorten, vormen en maten, geheel op maat en afgestemd op al uw wensen!
Bij ons binnentimmerwerk kunt u denken aan isolatie aanbrengen, trapleuningen monteren, kastenwanden timmeren, wanden zetten op een kamer of zolder, vloeren leggen, het aftimmeren van oude balken of wanden, schappen maken en ophangen en het monteren van vensterbanken. Bij buitentimmerwerk zijn we u graag van dienst bij het vervangen van ramen en kozijnen, houten vlonders maken, het zetten van terrasoverkappingen, het zetten van schuttingen en het plaatsen van een carport.
Voor timmerwerk in Zeddam bent u bij ons aan het juiste adres.

Timmerwerk Doetinchem door Remco Roosendaal Timmerwerken

Ons timmerbedrijf in Zeddam, in de buurt van Doetinchem, is werkzaam in heel de regio en beschikbaar voor divers binnen- en buitentimmerwerk. Hierbij kunt u denken aan isolatie aanbrengen, trapleuningen monteren en ramen en kozijnen vervangen. Al vele jaren hebben wij de beschikking over een deskundig team met oog voor kwaliteit. Wij hebben goede samenwerkingen met diverse bedrijven, waarmee wij samen de timmerklus binnen en/of buiten van begin tot eind waar kunnen maken.
Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering, kwaliteit, oog voor detail en een goede werkwijze. Bij ons kunt u onder meer terecht voor een aanbouw of verbouw van uw woning, het plaatsen van dakramen, dakkapellen, overstekken, windveren, plafonds, vloeren, maar ook voor het afhangen van deuren en voor divers andere binnen- en buitentimmerwerk. Wij kunnen uw timmerklus van A tot Z verzorgen.

De voordelen van ons timmerbedrijf

Wij staan graag voor u klaar wanneer u een timmerklus heeft. Bij ons kunt u uitgaan van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in timmerwerken
  • Erkende specialisten
  • Snel, persoonlijk contact
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • VELUX montagepartner

Schakel Remco Roosendaal Timmerwerken in

Heeft u dus een binnen- en/of buitentimmerklus in de omgeving van Doetinchem en zoekt u een betrouwbaar timmerbedrijf? Dan staat Remco Roosendaal Timmerwerken in het nabijgelegen Zeddam graag voor u klaar. Voor ons is geen klus te groot of te klein. Neemt u gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw timmerwerken. Timmerwerk is namelijk onze passie!

Opgeleverde werken

Ons portfolio

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat wij op het gebied van timmerwerk voor u kunnen betekenen? En wilt u weten wat de kosten zijn? Informeer dan vrijblijvend naar onze mogelijkheden.