Sparen met SlimFix Deco

1 april 2016 10-jarig bestaan

Koning Lodewijkstraat 5 – Zeddam

U bent nu op: 1 april 2016 10-jarig bestaan

1 april 2016 10-jarig bestaan

 

Op 1 april 2006 begon Remco Roosendaal voor zichzelf met slechts één grote timmerklus. Hij geloofde in zichzelf en samen met zijn vriendin Sigrid Nieling waagde hij de stap te zetten. Nu 10 jaar later is zijn droom werkelijkheid. Zijn bedrijf Remco Roosendaal Timmerwerken aan de Koning Lodewijkstraat 5 te Zeddam begeleidt grote en kleine projecten. Zijn dienstbaarheid kent geen kantoortijden. Niet zelden springt hij ‘s avond nog in zijn bus of beantwoord hij op zondag een vraag van een klant. Het begon allemaal omdat Remco naar eigen zeggen ‘gewoon zijn ding wilde doen.’

Van sloten aanbrengen en deuren afhangen tot het compleet vervangen van dakwerk. Remco gaat altijd voor kwaliteit. Remco: ‘Ik wil telkens iets moois afleveren waar klanten jarenlang plezier van hebben. Daarom werk ik uitsluitend met goed materiaal.’ Remco’s liefde voor timmerwerken begon al op jonge leeftijd. Hij leerde het vak bij een ervaren allround timmerman. In zijn jeugd had hij voor elke verjaardag slechts één wens: een nieuw stuk gereedschap. Op het moment dat hij voor zichzelf begon had Remco een volledige gereedschapsset bij elkaar. De afgelopen 5 jaar is hij blijven investeren in goed gereedschap en een eigen steiger. Ook heeft hij zijn werkzaamheden steeds verder uitgebreid. Naast het timmerwerk zorgt Remco ook voor een grondig advies en begeleiding bij grote aan- en verbouw projecten. Mede dankzij een betrouwbaar netwerk van collega-vakmensen brengt Remco omvangrijke klussen tot een deugdelijk eindresultaat.

Remco is zijn nuchtere zelf gebleven. Wanneer iemand hem zegt dat zijn bedrijfslogo heel vriendelijk is, antwoord hij: ‘Moar dat bun ik ook.’ Remco: ‘Ik wil werk afleveren dat wensen vervult en woonproblemen oplost. Het eindresultaat is mijn visitekaartje. Daar zet ik mij volledig voor in.’ Samen met Sigrid heeft Remco een dochter Iris van 9, een zoon Tijn van 6 en een zoon Mika van 4 maanden. Sigrid heeft een actieve rol in het bedrijf. In 2007 behaalde zij haar aanhangerrijbewijs, zodat zij Remco waarnodig kan ontlasten bij het inkopen en ophalen van materialen. Tevens stelt zij de gespecificeerde offertes op, verzorgt zij de facturatie en administratie en houdt zij de site www.remcoroosendaal.nl up to date met foto’s van de laatste projecten. Voor meer informatie verwijzen Remco en Sigrid dan ook naar de site. Daarnaast zijn zij dagelijks bereikbaar op telefoonnummers 06-20794375 en b.g.g. 0314-651990.

Hierbij willen wij (Remco, Sigrid, Iris, Tijn en Mika) alle familie, vrienden, bekenden, leveranciers en klanten bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen 10 jaar op naar 20 jaar.