Bent u op zoek naar timmerwerk op maat? Dan staat Remco Roosendaal Timmerwerken graag voor u klaar met de meest veelzijdige oplossingen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom wanneer er maatwerk op timmerwerk nodig is.

Ruime dienstverlening

Wij zijn een zelfstandig bedrijf in Zeddam dat zich richt op het gebied van timmeren en alles wat met de bouw te maken heeft. Bij ons kunt u onder meer terecht voor een aanbouw of verbouw van uw woning, het plaatsen van dakramen, dakkapellen, overstekken, windveren, plafonds, vloeren, maar ook voor het afhangen van deuren en voor divers andere binnen- en buitentimmerwerk. Wij kunnen uw timmerklus van A tot Z verzorgen.

Neem contact op

Ons bedrijfs levert maatwerk in de vorm van grote projecten, maar ook voor kleine projecten staan wij graag voor u klaar. Wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn? Of wilt u graag eerst een afspraak maken om de wensen te bespreken? Het kan allemaal. Neemt u contact met ons op en wie weet kunnen wij op korte termijn uw timmerklus in de regio klaren!